Szabadság a sportban, fordulat az életmódban
Sportolj velünk és érezd jól magad!
MENÜ

 

2010.11.22.

Sziasztok Szabadsportosok!

 

Véget ért hát a nagy hajrá, megszületett a bajnok. Gratulálunk Püsök Tibinek a szép teljesítményhez.

Ami az értékelést illeti, szép számban jelentetek meg és elégedett arcokkal néztétek végig, hogy milyen új  kalandokkal és ismeretekkel gazdagodtatok a hosszú hetek folyamán.

Most a már megérdemelt pihenés következik, de ne feledjétek „SZABAD A SPORT”. Nem fáj, sőt ha megérzitek az elégedettség és öröm ízét, melyet okoz, nem akartok többé nélküle élni.

 

Weblapunk február végéig élni fog a MisztiKultúra miatt többötök kérésére.

 

Köszönjük Nektek, hogy ilyen lelkesedéssel fogadtátok programjainkat.

 

Üdvözlettel:

Szarka Róbert László

Czabai Veronika

Simon Judit

 

2010.11.22.

Kedves Mindenki!

 

Nagyon izgalmas skike versenyen vagyunk túl. Erejük teljében lévő versenyzőink mindent megtettek, hogy dobogóra kerülhessenek, mégis Cseke Lázár bizonyult a legrutinosabb játékosnak.  A pályát nehezítette az időközben leszállt est, illetve a szervezők „jóvoltából” érintési pontként meghatározott emelkedő csúcsa. Volt, aki feszült arccal, volt aki kifejezetten mókásan próbált a síroller ördögévé válni. De a lényeg, hogy mindenki gazdagodott újabb örömteli élményekkel.

 

Felhívom figyelmeteket, hogy holnap eredményhirdetés! Kiderül ki lesz a Szabadsport Bajnoka.

Mindenkit szeretettel várunk:

 

Eredményhírdetés és értékelés!

2010. november 23. 17-20 óra

Váci Mihály Kollégium, Klub terem

 

a részvétel ingyenes

 

2010.11.11.

Halihó Sportolók!

 

Izgalmas volt a mai „éjszakai” skike túránk. Hát jó, az éjszaka szó talán kicsit túlzás, maradjunk annyiban, hogy élménydús volt sötétben sírollerezni. Nagyon sokat fejlődtetek kis sífutó palánták, igazán büszkék lehettek magatokra. Néha egy kis csetlés-botlás becsúszott, de lássuk be ez mindenkinél előfordul. Hosszú és igazán fárasztó körútra indultunk, mégis mindenki kellemes élményekkel gazdagodva tért vissza megszokott otthonába.

Jövő héten eldől, hogy a sok kimerítő, ugyanakkor roppant izgalmas, gyakorlás kinek hozza meg a legérettebb gyümölcsöt…KUPA!!!

 

Skike verseny a Népstadion körül!

2010. november 16. 16-19 óra

 

Indulás a VMK-tól: 15:00-kor

Találkozó:Népstadion bejáratánál, a porta előtt.(16.00)

 

a részvétel ingyenes

 

2010.11.09.

Sziasztok Szabadsportosok!


Ma egy ragyogó Temp-O versenyen vagyunk túl, melynek a szervezésében a Magyar Tájfutó Szövetség segített. Jól olvastátok…, én is Trail-O versenyre készültem, de ma megtudtam, hogy létezik neki egy másik fajtája, a Temp-O. A különbséget magamtól észre sem vettem, de Marci felvilágosított, hogy más az időmérés szabálya.

Az időjárás kegyesnek volt mondható, hiszen csak néha áztatott el minket. A tájékozódási pontokból térkép alapján kellett kiválasztani a megjelölt helyet. Általában öt bólya volt kihelyezve, néhol négy darab. Összesen nyolc feladat volt négy különböző helyszínen. A pálya szép területen volt elhelyezve a Városligetben, ezért külön köszönet a Szövetségnek. Képeket a galériában találtok!

A verseny eredménylistáját jelenleg még várjuk az MTFSZ-től.

A következő foglalkozás: FIGYELEM! Utolsó gyakorlási lehetőség a jövő heti Skike-verseny előtt!!!

Skike túra a Rákos-patak partján!

2010. november 11. 15-18 óra

Helye: VMK, Rákos-patak

 

a részvétel ingyenes

 

2010. 11. 08.

Hello Mindenki!

 

Nehogy elfelejtsétek a holnapi foglalkozásunkat:

Trail-o verseny!

2010. november 9. 14-17 óra

Városliget, Petőfi Csarnok

 

a részvétel ingyenes


2010. 10. 27.

Sziasztok Szabadsportosok!

 

Tegnap tájfutó versenyt rendeztünk számotokra, melynek a szervezését a Magyar Tájfutó Szövetség vállalta magára. Az időjárás változékony volt, hiszen az egész napos esőzés után, a felhők ritkulni kezdtek, s a nap meleg sugarai gyönyörű versenyzési körülményekkel kecsegtettek. Egész másfél órán keresztül, majd a felerősödő szél fújt át rajtunk, jól átfagytunk. Mindezek ellenére jól éreztük magunkat, a versenyzők folyamatosan érkeztek, mentek. A pályát nem volt egyszerű befutni, mert a pontok egy része valósággal el volt rejtve. Nagyon örültünk Püsök Tibor részvételének, aki életének első versenypályáját teljesítette, egyedül képviselve a budapesti kollégiumokat. A profi versenyzők közötti helytállásáért 3 szabadsport ponttal jutalmazzuk. Gratulálunk!

A verseny eredménylistáját jelenleg még várjuk az MTFSZ-től.

 

A jövő heti foglalkozás időpontját, az őszi szünet miatt, kérésetekre megváltoztattuk:

 

IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!

Skike túra a Városligetben!

2010. november 11. 15-18 óra

Városliget, Petőfi Csarnok

 

a részvétel ingyenes

 

2010. 10. 21.

Sziasztok!


Kedden két helyszínen folytak a foglalkozások. Fedett területen az asztaliteniszt kedvelők hódolhattak kedvenc sportjuknak, akik viszont újdonságra vágytak, a Skike-ot próbálhatták ki a Városligetben. Két csoportot alkottunk. Az ügyesebbek, illetve akik már elsajátították az alapokat, azok túrán vehettek részt, melyet Dedics Andrea tanárnő vezetett. Ezt egyébként köszönjük neki, hiszen szívességből tette. A többiekkel az elején kezdtük az oktatást… azaz a mókás képeket a galériában megtaláljátok.

 

Gyertek a jövő héten a Városligetbe, mert verseny lesz: érmek és szabadsport pontok… hegyek!

Tájfutó verseny!

2010. október 26. 15-18 óra

Városliget, Petőfi Csarnok

 

a részvétel ingyenes

 

2010. 10. 15.

Hello Mindenkinek!

 

A www.szabadsport.freeweb.hu újabb képekkel bővült. Ajánlom figyelmetekbe.

 

2010. 10. 13.

Sziasztok!


Tegnap fantasztikus, őszi időjárással lepett meg minket a sors. A Városliget tündökölt a verőfényes napsütésben, aki kint töltötte szabadidejét, a friss levegő jótékony hatása mellett, a szabadsportok csúcspontját próbálhatta ki, immáron második alkalommal. A pályaépítés nagyon jól sikerült, izgalmas és szép területet sikerült találnunk. A némelyik tájfutási ponton elrejtettünk egy-két…hat sportági adaptációt érdekességképpen. Nagyon örültünk a Kós Károly Kollégium érdeklődésének és jelenlétének. Nekik megérte, hiszen mind az egyéni, mind a csapat bajnoki címtől megfosztották a rendező intézményt. Ez igazi válasz volt a Normafánál rendezett előbbi versenyünkre. Ez úton is gratulálunk nekik! A bajnok Tari Gábor mögött Püsök Tibor és Soltész Péter végzett… nekünk tegnap „csak” ezüst érem termett L, de azért ennek is tudunk örülni. Az igazi jutalom a részvétel volt, amiben mindenki részesült! Felhívom a figyelmeteket a következő, tájfutó versenyünkre, melyet két hét múlva, szintén a Városligetben rendezünk.

 

Adósok maradtunk a múlt heti foglalkozásunk összefoglalójával, ezért elnézéseteket kérjük. Most pótoljuk, hiszen jobb később, mint soha. Okt. 05-én a közkívánatra való tekintettel, no és persze figyelembe véve a szlogenünket,  a SZABAD sportolásé volt a főszerep. Eredeti terv szerint Skike túra lett volna, de az eső elmosta, így a diákok az asztalitenisz, a testépítés és a birkózás mellett rakták le a voksukat. Egy ping-pong asztal lévén egész sor alakult ki a terem előtt, de végül mindenkire sor jutott. Hamarosan akár egy házi bajnokságot is rendezhetünk. A kondicionáló terem telt létszámmal „robogott”, mi sem gondoltuk, hogy ilyen sokan elférünk az új helyiségben. Az acél és az izom folyamatosan egymásnak feszültek, közben volt masszírozás, ergométeres evezés, szobakerékpározás, majd a komolyabb tesztoszteronnak köszönhetően birkózás. Ismét egy jó és tartalmas napot zártunk. Ragyogó képek kerültek fel a galériába, köszönet érte Juditnak!

 

A jövő heti információk a következőek:

Skike (síroller) túra!

2010. október 19. 15-18 óra

Városliget, Petőfi Csarnok

 

a részvétel ingyenes

 

2010. 09. 28.

Kedves Szabadsportosok!

 

Bár lógott az eső lába és a szél is fújt, a fiatalok mégis szép létszámmal érdeklődtek a skike iránt. Az újdonság látványa bevonzotta a kíváncsi lélekkel megáldott diákokat, tanárokat. A nagy érdeklődésre való tekintettel, és a kis létszámú hatékony oktatás miatt, addig a többiek közkívánatára focival melegítettünk be és vezettük le a napot. Aki kipróbálta a sírollert, mindenkinek tetszett, s erről a fényképek is árulkodnak. Szegény Csabikánknak nem sikerült elsajátítani az alapokat, de a többi mozgássérült fiú sikerélménnyel térhetett haza. Néhányan már ki is merészkedtek a közterületre és „sífutó” technikával kerülték meg a kollégiumunkat. Srácok! Jók vagytok… a technikán azért még csiszoljatok! Készüljetek, hiszen november végén skike versenyen mutathatjátok meg a tudásotokat, s hogy mit fejlődtetek két hónap alatt. Jövő héten megismételjük az oktatást, gyertek!

 

A jövő heti információk a következőek:

Skike (síroller) oktatás!

2010. október 05. 16-19 óra

Váci Mihály Kollégium sport udvar, Rákos-patak

 

a részvétel ingyenes

 

2010. 09. 21.

Kedves Szabadsport Rajongók!


Sajnálattal tudatom azokkal, akik valamilyen oknál fogva nem vettek részt a Normafánál megrendezett komplex versenyünkön, hogy egy nagyszerű rendezvényről maradtak le! Az év talán utolsó legszebb napja virradt ránk, hiszen nyarat idéző meleg volt. A Kós Károly és a Váci Mihály Kollégiumból egy busznyi lelkes csapat érkezett ezen a délutánon a Budai hegyekbe. Rövid eligazítás és egy kis adminisztráció után, meg is indult a tájfutó verseny ügyességi állomásokkal megtűzdelve. A pálya nem volt túl hosszú, viszont annál inkább szórakoztató. 41 induló és 7 öt fős csapat nevezett, akiknek sikerült is teljesíteni a távot. Az állomás pontjait néhányan összekeverték, de szerencsére senki nem kötött ki a hegy túloldalán, a régi Óperencián, tehát a mentő egységnek nem volt dolga J. Egyéniben Szellő Roland (Váci) tűnt a leggyorsabbnak, aki egy szép éremmel és kupával térhetett haza. A második helyet Bordás Attila (Kós), a harmadik helyet Bokor Dóra szerezte meg. A csapatversenyen, a semmiképpen lassúnak nem nevezhető „gyengébbik nem” tarolt J. A versenyt a „Spanyol viasz” csapata nyerte, a második helyet a „Dögös ötös”, a harmadik helyet az „Édes ötös” szerezte meg. Részletes eredménylistát a Szabadsport Bajnoka linken találtok! Mindenki kellemesen elfáradva szállt fel a buszra azzal az ígérettel, hogy a következő versenyen még jobban teljesítenek majd. Aki most kimaradt, az ne maradjon le az október 12-én megrendezendő városligeti komplex versenyünkről!

 

A jövő heti információk a következőek:

Skike (síroller) oktatás!

2010. szeptember. 28. 1600-1900

Váci Mihály Kollégium sport udvar

 

a részvétel ingyenes

 

2010. 09. 14.

Sziasztok!

Az égiek kegyeltjeiként (no rain) egy csodálatos íjászat versenyen vagyunk túl. Minden adott volt egy tökéletes szabadsport bajnoki fordulóhoz, az időjárást, a szervezést és a résztvevők arányát tekintve is. A Mogyoródi úti sportpályán mérték össze az ifjú Tell Vilmosok, és ki kell, hogy emeljem: öt hölgy Tell Vilmosné J is nevezett az egyéni és csapat versenyre. No, de l ássuk az eredményeket! Egyéni versenyben Cser Viktor I., Ratter Patrik II., Püsök Tibor III., Cseke Lázár IV., Veréb Dávid V. és Szellő Roland VI. helyezést ért el. Csapat versenyben a Váci „A” I., a Váci „B” II. és a Váci „C” csapata a III. helyet szerezték meg. Gratulálunk a nyerteseknek! A részteles eredménylistát a honlapon találhatjátok meg! Egy-két nyílvessző bánja ezt a szuper délutánt, de ennél nagyobb gondunk sose legyen, hiszen az adrenalin szintünk ismét emelkedett!

Jövő hét keddig elbúcsúzom, de az lesz ám a nagy durranás! Komplex verseny a Budai hegyekben a Normafánál. Javaslat: energia ital helyett gyere el, nevezz és érezd jól magad!

 

Komplex verseny a Budai hegyekben!

résztvétel ingyenes

2010. szeptember 21. 1600-1900

Budai hegyek, Normafa

2010. 09. 07.

Figyelem Tell Vilmos utódai!


Az elmúlt két alkalommal szinte tökélyre fejleszthettétek az íjászat tudásotokat, itt az alkalom, hogy összemérjétek célzó képességeteket! Ki lövi ki a kukacot az almából? Na, de félre téve a tréfát, ismét kellemes szabadsport délutánon vagyunk túl. Minket bizony még a rossz idő sem tántoríthat el attól, hogy élvezzük a sport, jelen esetben az íjászat örömeit! Kicsit ázva-fázva, de kitartóan gyakoroltunk. Valaki most először fogott íjat a kezében, de voltak már gyakorlottabb íjvessző lövők. Az érdeklődők emellett készülhettek a majdani komplex versenyünkre a bowls és a petanque gyakorlásával. A kellemes délután levezetéseként íjvessző kereső versenyt hirdettünk, néha saját fejük után repültek a nyilak J.

 

Szóval ifjú Tell Vilmosok ne feledjétek, jövő héten verseny!!! Aki mer, az nyer! Gyertek minél többen, és nevezzetek!!!

 

Íjászat verseny !!!

a részvétel ingyenes

2010. szeptember 14. 1600-1900

Mogyoródi Úti Sportpálya

(a Váci Mihály Kollégium mellett)

 

2010.08.31.

Hello Srácok!

 

Kicsit ugyan megkésve, de ismét szólok hozzátok. A keddi foglalkozáson rendkívül sokan voltatok (nagy örömünkre). Kezdésként egy kicsit szakmai kicsit szórakoztató, de mindenképpen remek előadáson vehettek részt az érdeklődők. Ezután néhányan kedvet éreztünk és -  a zuhogó eső ellenére - bekóstoltunk az íjászat fortélyaiba. Fotós létemre csak kétszer lőttem, de nagy örömmel töltött el, hogy legalább az egyik táblát eltaláltam. Éreztem, hogy van hova fejlődnöm. Nagy sikernek könyvelhettük el, hogy ugyan segítséggel, de egy vak fiúnak is sikerül betalálni a célba. Gratula Ádám:-). Jövő héten remélem jobb idő lesz, és sokkal többen ki tudjátok próbálni az íjászkodást.

 

Ami várható:

 

Tájfutás, trail-o oktatás!!!

Íjászat gyakorlás

részvétel ingyenes

2010. szeptember 7. 1600-1900

Váci Mihály Kollégium

1141 Budapest

Mogyoródi út 128.

 

2010.08.24.

Sziasztok Szabadsport Rajongók!


Ismét gyönyörű napra virradtunk, hiszen gyakorlott gyeplabdások segítségével megismerkedhettünk ezzel a sportággal is. Hát bizony újoncként sokszor megtréfált a mikulásbotra hasonlító ütővel eltalálni a labdát. A „profik” türelmesen oktatták nekünk az ütő használatát, a passzok és a lövések különböző módozatait. A bemelegítés után vegyes csapatokat alkotva meccset játszottunk, ahol inkább a futásban jeleskedtünk (újoncok), mint a labda eltalálásában. Ha sikerült eltalálni, mindenki hallotta, hiszen örömujjongásba törtünk ki. Edzőink jót somolyogtak, de azért sikerült a kezdőtől a haladóig mindenkinek leizzadnia. Jó pap holtig tanul, mondja a közmondás, és erre a sportra is igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert, bíztattak a „profik”J.

 

A jövő hét is tartogat valami ínyencséget! Gyertek és kóstoljatok bele!!!

 

Íjászat oktatás !!!

részvétel ingyenes

2010. augusztus 31. 1600-1900

Váci Mihály Kollégium

1141 Budapest

Mogyoródi út 128.


2010.08.17.

Hello Mindenkinek!

 

A technika ördöge mindig itt serénykedik körülöttünk, de a mai napon győzelmet aratunk felette, ezt megígérem. A Szabadsport Bajnoka eredményei között most már megtalálhatjátok a múlt heti Darts verseny részletes eredménylistáját. Jó sokan voltatok! A fényképeket este megpróbáljuk feltenni, a mai Bowls verseny eredményeivel, képeivel együtt. A múlt heti 68 fős létszámot nem sikerült most megdönteni… sebaj, lesz még rá alkalom.

 

A bowls verseny nagyon népszerű volt, összesen 34 fő vett részt rajta. Gigászi küzdelemben Jónás Kata lett a bowls zuglói bajnoka. A második helyen Farkas Gyuszika, a harmadikon Hackler Péter végzett. A további helyezéseket a Szabadsport Bajnoka linken találjátok, a múlt heti és a mai képeket pedig a galériában. Érdemes megnézni !

 

A nap képe:

háború és béke

 

 

 

 

 

 

Hogy miért választottuk a nap képének? Nos, aki jelen volt, az tudja. Annyit azonban elárulhatok, hogy minden Háborút Béke  követ… egy darabig.

 

A jövő heti információk a következőek:

 

Gyeplabda !!! (juppé)

részvétel ingyenes

2010. augusztus 24. 1300-1600

Móra Ferenc Általános Iskola

1144 Budapest

Újváros park 2.

 

Gyertek és próbáljátok ki!

 

2010.08.10.

Hello Srácok!

 

Ismét remek napot könyvelhettünk el. Mindenki aktív és kimondottan lelkes volt a játékokat illetően. Attól eltekintve, hogy már lezajlott a petanque verseny, nagy érdeklődésnek örvendett. Rendkívül sokan edzettek a jövő heti BOWLS versenyre, alig lehetett visszatartani a felbuzdult sereget. Minden bizonnyal kemény csata lesz! A mai napon darts bajnokot avattunk. Kezdéskor végeláthatatlannak tűnt a kerítésig kígyózó sor. A félszáz résztvevő hitt benne, hogy győztes lehet, mégis csak egyvalaki vehette nyakába az aranyérmet. Mindenkit meglepve, egy ifjú hölgy, Tóth Valentina lett a győztes 351 pont megszerzésével. Őt követte Farkas György 289 ponttal, majd Pleva Milán zárta a dobogósok sorát 252 ponttal. A ranglista jelenlegi állása megtekinthető az említett linken. Megint sok remek fénykép készült melyeket a galérián keresztül megnézhettek!

 

A jövő heti információk a következőek:

 

BOWLS VERSENY!

részvétel ingyenes

2010. augusztus 17. 1300-1600

Móra Ferenc Általános Iskola

1144 Budapest

Újváros park 2.

 

Ki ne hagyjátok!!!


2010.08.03.

Sziasztok Srácok!

 

„Le a kalappal!”… nagyon ügyesek voltatok. A petanque verseny probléma nélkül, gördülékenyen ment végig. Nagyon sajnáljuk, hogy a rövid időbeosztás miatt nem tudtunk 32 főnél több főt versenyeztetni, hiszen akkor ránk esteledett volna. Két napos rendezést nem akartunk, mert a többi verseny időpontja elcsúszna, így is változtattunk már eleget. A mai nap győztese Csakmag Martin lett, aki igen nagy küzdelemben 8:5 arányban kerekedett felül ellenfelén a döntőben, az ezüstérmet Farkas Béla vette át. Martin, ezzel a győzelemmel, átvette a Szabadsport Bajnokság ranglista vezető helyét 11 ponttal. Kiváló fényképek készültek rólatok, ezeket a galérián keresztül tudjátok elérni, menteni!

 

A jövő heti információk a következőek:

 

DARTS VERSENY!

részvétel ingyenes

2010. augusztus 10. 1300-1600

Móra Ferenc Általános Iskola

1144 Budapest

Újváros park 2.

 

Gyertek, jó szórakozást és versengést kívánunk… akarom mondani, biztosítunk Nektek!

 

2010.07.27.

Sziasztok Szabadsportosok!

 

Aki itt volt a mai napon, az örülhetett, hiszen a lengőteke versenyen könnyen tudott pontszerző eredményt elérni. Ezt azért mondom, mert az időjárás megijesztett minket, a felhő alja nagyon alacsonyan volt, s bizony lógatta esőlábait. Mindez viszont vaklárma volt, így a verseny nem maradt el. Gratulálunk a versenyzőknek, köszönjük a kitartást!

 

Figyelem!

Sikerült műfüves pályát találnunk, s mivel egyszerűbb nekünk odamenni, mint a pályát átgurítani a Mogyoródi utcába, ezért  a jövő heti foglalkozást több változás is érinti. Korábbi időpont, másik iskola:

 

PETANQUE VERSENY!

részvétel ingyenes

2010. augusztus 03. 1300-1600

Móra Ferenc Általános Iskola

1144 Budapest

Újváros park 2.


2010.07.21.

 

Hello Mindenkinek!

 

A program beindult! Tegnap 24 fős részvétellel zártuk a második foglalkozást. Volt előadás, sportági próbák, de ami a legfontosabb, hogy főleg sok mosoly és jókedv. A nagyobb létszám miatt muszáj volt alkalmazkodnunk, így a bowls oktatást előre hoztuk, mert egyébként az érdeklődő kedvű résztvevőknek sokat kellett volna várakozniuk… tétlenül. Megismerkedtünk és gyakoroltuk a lengőteke játékot, illetve a petanque, a darts és a bowls sportágakat. Az időjárás kegyes volt hozzánk, esőt nem kaptunk, annál inkább volt részünk napsütésben. A képeket a Galéria linkre kattintva tudjátok megnézni, kimásolni (CTRL+C). Gratulálunk a résztvevőknek, mert ügyesek voltak, mindenkit visszavárunk!

 

A honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért nem árt, ha sűrűbben látogatjátok… mindig találhatsz valami újdonságot. Ajánlom figyelmetekbe a MisztiKultúra kutató-, kincskereső játékunkat, melynek az ismertetője a napokban fog feltöltésre kerülni… kiváló szórakozást és izgalmakat rejt számotokra. Ez persze csak a saját véleményem (hiszen ez nekem is új, az eredeti programba később került), de az előkészületeket látva teljesen lenyűgözött, nagyon tetszik, eredeti ötlet. Később még erre visszatérünk, addig is ne feledd a bal alsó sarokban található „Szavazás”-t. Ha érdekel, szavazz igennel!

 

Hamarosan felkerül a „Szabadsport Bajnoka” cím elnyerésének szabálya is. A Bajnok az utolsó foglalkozásunk alkalmával, tárgyjutalomban fog részesülni. Valójában egy pontszerző versenyről van szó, melyben a részvételi aktivitást, a versenyeken való helyezéseket értékeljük jutalompontokkal, adott szabályok szerint. A pontverseny aktuális ranglistája a „Szabadsport Bajnoka” linkben lesz található. Bár eredmények már vannak, a link feltöltésére a LENGŐTEKE verseny után fog sor kerülni. Figyelj! Ez már éremre, pontra megy:

 

LENGŐTEKE VERSENY!

részvétel ingyenes

2010. július 27.

1400-1700

Váci Mihály Kollégium

1141 Budapest

Mogyoródi út 128.


2010.07.19.

 

Kedves Szabadsport Rajongók!

Örömmel vettük a nagy számú érdeklődést részetekről. Bár mindenki
kívánságát nem áll módunkban maradéktalanul teljesíteni, de a többség
kérésének engedve módosítjuk a nyári foglalkozások időpontját.
2010.08.31-ig a foglalkozások időpontja:

IDŐPONTVÁLTOZÁS!
14.00-17.00

Ha kedd, akkor szabadsport! Várunk Benneteket, gyertek és érezzétek jól
magatokat!

 

 


2010.07.11


Sziasztok,
Kisebb technikai nehézséggel ugyan, de sikerült elindítanunk ezt az oldalt. Folyamatos frissítéssel, programajánlóval, újabb és újabb képekkel várunk Titeket, minden héten.
Programjaink minden kedden 17.00-20.00-ig kerülnek megrendezésre július 13 és november 30-a között.

A részleteket a letöltések között találhatod meg.

 

Várunk benneteket szeretettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Szavazás

Van kedve rímbeszedett kincskereséshez Budapesten?
Nem
Igen
Asztali nézet