Szabadság a sportban, fordulat az életmódban
Sportolj velünk és érezd jól magad!
MENÜ

Célcsoport:

Programunkkal elsősorban a Budapest XIV. kerület 10-20 éves korosztályát szeretnénk mozgósítani, továbbá azokat a fiatalokat, akik családot terveznek, alapítottak. Természetesen minden érdeklődőt szeretettel várunk.


Célok:

Programunk a mozgásgazdag életvitel, egészségtudatos gondolkodás széles körű elterjesztését tűzte ki legfontosabb célul. Ehhez egy olyan modulrendszerű játékos, gyakorlati oktatást dolgoztunk ki, amelynek végeredményeként a fiatalok és a leendő családok megismerhetnek olyan újszerű szabadidős sportolási lehetőségeket, melyek valódi mozgásélményt biztosítanak. Ez az élmény forrása lesz a későbbiekben egy mozgásgazdagabb, s ez által egy egészségesebb életmódszemléletnek, így egy olyan modellt teremt, amely hatékonyan képes terjeszteni az egészségtudatos életvitelt a tanulók környezetében.

Ezen életmódsportok szakítanak a hagyományos, testnevelés órán gyakoroltakkal, ezáltal a mozgásigény, mint élvezet, és nem mint testi szükséglet jelentkezik. Felértékeli az egészséget, széles körben tudatosítja, hogy az egészséges, főleg mozgásgazdag életvitel egy jobb életminőséget is kínál mindenki számára. Figyelmet fordít és lehetőséget kínál a SNI diákok számára is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Szavazás

Van kedve rímbeszedett kincskereséshez Budapesten?
Nem
Igen
Asztali nézet